Productinformatie
Kruidenpasta voor Indonesische Nasi Goreng. Fris en mild pikant door citroengras, gember en rode chilipepertjes. Alleen plantaardige ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.
Nasi goreng is hét bekendste kruidige rijstgerecht uit Indonesië. Er bestaan vele varianten van dit smaakvolle gerecht van gebakken rijst, maar meestal wordt het gemaakt met groenten die nog over zijn van de dag ervoor. Deze geurige kruidenpasta verrijkt de smaak van je rijst. Met kip(vervanger) en groenten wordt het een volwaardige Indonesische maaltijd. Eenmaal geprobeerd wil je nooit meer anders!
Ingrediënten: Specerijen (gember (5,0%), citroengras (5,0%), korianderzaad (4,3%), laos, rode chilipepers (1,9%), tamarinde, komijn (1,5%), kurkuma, kardamon, kaneel (1,0%)), water, kokosolie (15,0%), ui (8,0%), azijn, zout, tomatenpuree, rietsuiker, knoflook (4,8%), rijstbloem.
Kokosolie/ui/citroengras/gember/rijst/kurkuma/kardamon/kaneel: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten. Totaal 52%.
- Kan sporen bevatten van: mosterd.