Dit product wordt in bulk verkocht. Neem een gepaste verpakking mee naar de winkel, en vul bij !
Langzaam gedroogde griesmeelpasta van harde tarwe.
Valdibella-pasta is gemaakt van Siciliaanse Timilìa-tarwe (of Tumminìa). Eeuwenlang werd het beschouwd als het graan van de boeren. Omdat het een laat graan was, werd het gezaaid nadat men klaar was met het bewerken van de velden "van de meesters". Op het veld is het een echte kracht: het is zeer goed bestand tegen periodes van droogte en onkruid. Omdat het een oude tarwe is, is het niet genetisch gemodificeerd en zijn er geen meststoffen of herbiciden nodig om het te laten groeien. Het heeft een zeer zwakke glutenindex. Het is van nature rijk aan polyfenolen en bevat, mede dankzij het gunstige klimaat, geen mycotoxinen. Voor de productie van pasta wordt water gebruikt uit een bron die stroomopwaarts geen industriële landbouw heeft. Het wordt langzaam gedroogd bij lage temperaturen, om alle voedingsstoffen en smaakstoffen te behouden.
Ingrediënten: biologisch tarwe griesmeel en water
Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw